×

Over MikMak

MikMak is een club van enthousiaste kinderen die voor een schone wereld gaan! In herkenbare hesjes ga je op pad om zwerfafval op te ruimen. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar ook nog eens hartstikke gezellig!

Maar er is meer… Je krijgt namelijk allerlei leuke extra’s. Zoals een handig starterspakket en vier keer per jaar een speciaal clubblad. Bovendien kun je deelnemen aan diverse toffe activiteiten!

MikMak Starterspakket

Ook MikMakker worden? Dat kan!
Ben jij tussen de vijf en twaalf jaar? Dan kun je gratis lid worden van MikMak. Hier kun je je heel eenvoudig aanmelden.

Opruimen doe je alleen of in een groepje. Zorg wel dat er altijd een volwassene bij is. Eén keer per maand een rondje door de buurt is al fantastisch. Maar vaker mag natuurlijk ook! Na je aanmelding ontvang je een starterspakket. Daarin zit alles wat je nodig hebt om aan de slag te gaan.

Meer weten?
Wil je meer weten over MikMak? Of heb je misschien een leuke activiteit voor de MikMakkers? Stuur dan een mailtje naar mikmak@oss.nl of bel naar 14-0412.

 

Educatie over afval

MikMak is een initiatief van de gemeente Oss. We brengen het thema afval bij kinderen onder de aandacht. Dat doen we met gastlessen op scholen, rondleidingen op Duurzaamheidsplein Oss en opruimacties voor leerlingen. En natuurlijk ondersteunen we kinderen die in hun eigen wijk of buurt zwerfafval willen opruimen.