×

Over ons

Gemeente Oss zet in op educatie over (zwerf-)afval. We geven gastlessen op scholen, organiseren rondleidingen op de Milieustraat en opruimacties voor leerlingen. Ook ondersteunen we kinderen die in hun eigen wijk of buurt zwerfafval willen opruimen. Dat doen we met MikMak.

Doe mee met MikMak, meld je aan!

Kinderen tussen 5 en 12 jaar kunnen gratis lid worden. Als MikMakker ontvang je een starterspakket, vier keer per jaar een clubblad en kun je deelnemen aan leuke activiteiten met andere MikMakkers. Ben jij ook een enthousiaste MikMakker, meld je eenvoudig aan via www.mikmakkers.nl Opruimen met je team doe je op eigen initiatief, wanneer het jou het beste uitkomt. Wij vragen om in ieder geval één keer per maand een rondje in de buurt te maken en op te ruimen. Vaker mag natuurlijk altijd! In je starterspakket zitten alle materialen die je nodig hebt om aan de slag te gaan.

Vragen, tips of mee organiseren? Heeft u vragen of tips voor ons? Of lijkt het u leuk om zelf een leuke activiteit te organiseren voor MikMakkers? Dan helpen wij u hier graag bij! U kunt mailen naar mikmak@oss.nl of bellen naar 14-0412.

MikMak Starterspakket
Het MikMak Starterspakket