×

Activiteiten

De tweede MikMakkersdag komt eraan!

Wanneer? Zaterdagmiddag 6 oktober

Waar? Sport Expertise Centrum Oss (vergeet je sportkleren niet!)

Wat kun je allemaal doen? Dat is nog een verrassing… maar we gaan in ieder geval klimmen op een echte klimmuur. Hoe cool is dat!

Kortom, dat wil jij niet missen, daar wil je zeker bijzijn. Hou het volgende MikMak-clubblad in de gaten, dan vertellen we je er veel meer over. Lees hier maar eens hoe leuk de eerste MikMakkersdag was >


World Cleanup Day 2018

De Wereld Opruimdag is de grootste opruimactie ooit! Die wil je toch niet missen? Op 15 september komen miljoenen mensen in hele wereld in actie om onze aarde een stukje schoner te maken. Doe je mee? Ga samen met andere MikMakkers de strijd aan tegen zwerfafval. Meer weten? Kijk op: www.worldcleanupday.org.

 


Samen aan de slag op 24 maart!

Op 24 maart is de Landelijke Opschoondag 2018. Dit betekent dat heel Nederland in actie komt voor een schone buurt. En wij natuurlijk ook!

Ongeveer 30 Osse scholen gaan tussen 5 en 19 maart 2018 op en rond de school opschonen. Op zaterdag 24 maart tussen 10 en 12 uur wordt iedereen uitgenodigd om deel te nemen aan de Landelijke Opschoondag. Op verschillende plekken in de gemeente vinden opschoonacties plaats: van zwerfafval opruimen in de Geffense Bosjes tot drijvend afval en plastic opruimen in de haven van Oss.

Wil jij ook meedoen?

• Je kunt je hier aanmelden om op een van de 15 locaties mee te helpen.
• Weet je een locatie waar veel zwerfafval ligt, geef het hier aan ons door.


De allereerste MikMakkersdag

Zaterdag 14 april is de eerste MikMakkersdag in het speelbos Herperduin bij De Das.